10 de febrer de 2013
10.02.2013

Nova programació de Morralla amb tallers de circ o hip-hop

S'ofereixen quatre cursos relacionats amb la cultura japonesa, amb una novetat que és Punt i Amigurumi

10.02.2013 | 01:00

La nova programació d'activitats per aquest primer trimestre al Casal de Joves, Morralla, Espai Creatiu de l'Ajuntament de Blanes començarà la setmana vinent i s'allargarà fins a principis de maig. Seguint la línia participativa que caracteritza el Casal, la nova oferta posa a disposició dels joves diverses propostes de contingut prou heterogeni. En total hi ha la possibilitat de participar en 10 tallers, alguns dels quals són una continuació dels què ja s'estaven fent en anteriors programacions, pensats perquè puguin assistir-hi grups d'entre 10 i 12 joves com a màxim.
A diferència de l'anterior programació, s'han pogut tornar a oferir tallers gratuïts gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos voluntaris, tant particulars com entitats del municipi. Aquest és el cas, per exemple, del taller de Hip-Hop que anirà a càrrec del grup blanenc Big Sensity, que treballa diferents estils de ball, i que s'oferirà tots els dilluns per a nois i noies de 14 a 17 anys. L'activitat s'allargarà fins el 6 de maig.
Entre els tallers que s'han programat, destaca especialment el de Malabars i Equilibrisme que impartirà Tin Pelàez, responsable del Circ Petit de Pineda de Mar, una companyia que, a banda d'oferir espectacles, també està especialitzada en tallers intensius i una escola d'aprenentatge. En aquesta mateixa línia, un altre dels tallers que es farà al Morralla és el de Teles i Trapezi que anirà a càrrec de Laura Navarro, que també forma part de la companyia Circ Petit. El primer curs té un cost d'inscripció de 35 euros i es farà els dimecres de set a nou del vespre i el segon de 30 euros, cada dimarts de set a dos quarts de nou, amb una duració de tres mesos.
Un altre dels tallers relacionats amb les arts escèniques és el de Teatre, que imparteix l'actriu Paula Fosatti, del grup El Mirall de Blanes. Aquesta activitat és gratuïta i es farà dos dies a la setmana: els dimarts i dijous, de set a nou.
D'altra banda, hi ha quatre tallers que estan relacionats amb la cultura japonesa. La principal novetat és el de Punt i Amigurumi, una tècnica que consisteix a teixir petits ninos mitjançant ganxet. També hi ha un taller de Cuina Asiàtica, un altre d'Escriptura Japonesa i un altre de Manga. D'aquests quatre tallers, l'únic que és gratuït és el de Punt i Amigurumi.
Per últim, hi ha un taller de Dibuix gratuït que s'impartirà els dijous, així com un altre de Manualitats i Artesania, igualment de franc, que es farà els dimecres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook