Unes 30.800 van passar per la 21a edició de Firarebaixa, celebrada entre el 6 i l'11 de febrer, que ahir va tancar les seves portes amb un balanç positiu pel que fa al nombre de visitants i el volum de vendes realitzades, segons va remarcar ahir la directora de Fira de Girona, Anna Albar. "Ha estat una bona fira. Durant els cinc dies que ha durat el Firarebaixa hi ha hagut un bon ritme de visitants i, pel que fa a les vendes, la majoria de gent que ha vingut era gent compradora i ha trobat bones ofertes" va destacar Albar.

Un total de 114 expositors de diferents botigues de la província gironina van participar en aquesta passada edició del Firarebaixa, dels quals més d'un 50% eren de moda i roba d'esport, un 7% de sabateria i un 11% d'accessoris i complements per la llar, entre d'altres, com també expositors de vehicles d'ocasió, agències de viatges i serveis.

D'altra banda, la directora de Fira de Girona va valorar positivament les desfilades de moda, incorporades en aquesta edició com a novetat. "Com a proposta d'activitat atractiva i dinàmica ha agradat i ja podem avançar que, de cara a l'any vinent, es repetiran" va avançar Anna Albar, que va afegir que "continuarem treballant per incorporar també altres propostes d'activitats que facin encara més atractiu el saló". Més de 20 expositors presents al saló van participar en aquestes desfilades, on s'hi van poder veure algunes propostes de roba per home i dona, llenceria i complements.

Respecte al nombre de visitants, Anna Albar va destacar que durant la setmana es va mantenir la tendència de les darreres edicions, amb un perfil de comprador corresponent a dones d'entre 30 i 50 anys entre setmana i un públic més familiar el cap de setmana, procedent majoritàriament de la província de Girona.

Segons la directora de Fira de Girona, ja s'està treballant en la propera edició de la qual asseguren que es repetiran les desfilades de moda estrenades amb èxit en aquesta 21a Firarebaixa.