11 de febrer de 2013
11.02.2013

La Fundació SER.GI formarà els tècnics que acullen la immigració

11.02.2013 | 01:00

La Fundació SER.GI serà l'encarregada de formar els tècnics que han de realitzar les sessions de coneixement de la societat catalana a les persones estrangeres que han immigrat a Catalunya, segons va anunciar aquesta setmana passada la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.
La Fundació SER.GI compta amb un ampli coneixement en la matèria, ja que té experiència en la gestió de diversos plans i programes municipals d'acollida a Lloret de Mar, Blanes i Salt.
La formació, que és gratuïta, constarà d'una sèrie de sessions en què s'ensenyarà als tècnics locals, ja siguin d'ajuntaments o d'entitats col·laboradores, a disposar dels elements necessaris per disse?nyar i realitzar les sessions d'acollida en el seu àmbit local. Aquesta formació va dirigida a agents d'acollida, mediadors i educadors avalats per ajuntaments o entitats del sector.
A Girona, la sessió corresponent es celebrarà el proper 25 de febrer i per assistir-hi cal fer la inscripció a la web de la Fundació SER.GI.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook