13 de febrer de 2013
13.02.2013

Només dues empreses concursen per gestionar els menjadors de la Selva

Una de les postores és l'actual concessionària Eurest i el Consell preveu fer l'adjudicació a la primavera

13.02.2013 | 01:00

El Consell Comarcal de la Selva es troba en la fase de resolució del concurs per a la concessió de la gestió del servei de menjador escolar als centres de la comarca. Elconcurs, que es va veure gairebé forçat per l'inici polèmic del curs escolar, i només compta amb dues empreses participants. Una d'elles és Eurest, l'actual gestora i criticada per alguns pares; i l'altra companyia que opta a portar la gestió dels menjadors és Serhs Food. Ambdues empreses estan implantades a tot el país i compten amb els centres educatius com un dels seus objectius de negoci.
Cal recordar que el concurs va ser convocat durant la tardor passada i arran de l'inici de curs escolar i la polèmica pel menjador escolar al municipi de Vilobí d'Onyar que va acabar amb el Departament d'Ensenyament fent-se'n càrrec de la gestió després que no hi hagués un acord entre pares i el Consell Comarcal, que és qui gestiona la majoria de centres.
Un episodi però que ha marcat tot el procés concursal i que ara fa uns dies també va suposar la denúncia de la no acceptació de les al·legacions presentades per part de la Fapac i també de l'escola La Benaula de Caldes de Malavella. Ambdós reclamaven al Consell que es pogués comptar amb més d'una empresa al territori que s'encarregués de la gestió i amb supervisió dels pares i mare.

Adjudicació a la primavera
A partir d'ara, la mesa de contractació del Consell procedirà a l'obertura de diferents sobres, perquè el primer consistia a veure quines empreses es presentaven, tal i com va explicar el gerent del Consell Joan Burjachs. I llavors, s'haurà d'obrir el sobre número dos on es veurà el pla de gestió que aporta cada empresa i un cop estudiats, es procedirà a l'obertura del tercer sobre, que és el de l'oferta econòmica. Es preveu arribar a aquest tràmit al voltant del març i, llavors, es procedirà a l'adjudicació, segons el gerent. Cal recordar que la durada del contracte per a la nova empresa serà de vuit anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit