La CUP de Blanes també va mostrar en un comunicat el seu rebuig a les noves zones blaves del municipi, ja que considera que no s'ha fet correctament el procés i perquè voldria que el servei fos gestionat per l'Ajuntament. "Tot el procés s'ha portat d'esquenes al poble de Blanes. No hi ha hagut cap mena de procés participatiu ni cap interès en escoltar la ciutadania, s'ha prescindit totalment de les associacions de veïns i no s'ha informat als ciutadans en cap moment dels canvis que es volien fer", afirmen des del partit, que afegeixen que "en aquest cas concret és especialment greu, per la seva durada, implantació i les conseqüències que se'n deriven".

Cal recordar que l'Ajuntament de Blanes va fer un concurs públic que va guanyar SABA, que gestionarà les zones blaves durant 10 anys i va abonar 1,7 milions d'euros de cànon.

La CUP també defensa que voldrien que la gestió es fes directament des de l'Ajuntament. "No compartim el model de privatització de l'espai públic. Una vegada més es deixa en mans d'interessos privats la gestió d'un espai públic que, entre tots, amb els impostos, ajudem a mantenir però qui se'n lucra és una empresa", afirmen. En aquest sentit, reconeixen que les zones blaves "poden representar un ingrés necessari per al municipi" però manifesten que no estan d'acord amb "com s'ha volgut portar a terme el projecte" i creuen que "aquest tipus de servei hauria de ser municipal". Afegeixen que "l'externalització no aporta beneficis a la població".

Finalment, afirmen que les condicions del contracte "no permeten una tarificació més tova per als veïns i treballadors de fora, que es troben rodejats de zones de pagament i tampoc s'ha garantit una alternativa gratuïta".