Els Guapus de Tossa de Mar també han guanyat el concurs de Carnaval de Blanes en la categoria de millor comparsa i millor carrossa d'altres municipis, després d'haver estat els premiats en el certamen de Lloret de Mar. L'altre guanyador destacat ha estat l'esbart dansaire Joaquim Ruyra, que ha estat escollit com a millor carrossa de Blanes. Així ho va anunciar l'Ajuntament de Blanes dimecres coincidint amb l'enterrament de la sardina.

Un peculiar mestre de cerimònies caracteritzat de Senyor Tenebra es va encarregar de fer la lectura del veredicte acompanyat dalt de l'escenari per la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres, així com d'alguns membres dels jurats dels dos concursos, que van lliurar els talons dels premis als primers classificats de cadascuna de les tres categories: les millors carrosses de Blanes, les millors carrosses d'altres municipis i les millors comparses de tota la rua.

Així, els Guapus de Tossa van ser premiats en la categoria de millor comparsa i millor carrossa d'altres municipis i els segons en les dues categories van ser el grup Canya i Conya de Tossa també. Després, en la categoria de millor comparsa de Blanes va guanyar l'Esbart Dansaire i en segona posició va quedar l'associació Que vingui qui vingui i l'associació de veïns Mas Borinot com a tercers. Finalment, la carnisseria Can Josep va guanyar el concurs de disfresses a la feina.