Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell han detingut tres persones que robaven en un pis del bloc d'apartaments d'En Vela de Palafrugell. Els detinguts són Mohamed R, de 19 anys, Yassin CS, de 21 anys i Aziz K, de 22 anys, tots tres de nacionalitat marroquina i veïns de Palafrugell, com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili, en grau de temptativa.

Un mosso, fora de servei, el 5 de març va veure com unes persones entraven en un edifici i es va adonar que un dels homes era conegut pels antecedents policials, per la qual cosa va sospitar que estaven preparant un robatori i va donar avís a la comissaria. Es tracta de Yassin Challiout que acumula fins a 15 antecedents comptant aquesta detenció. I és que és un individu deixa rastre ja sigui en forma d'empremtes, indicis de tota mena o, directament, el botí.

Llavors, es va muntar un dispositiu on van participar diverses dotacions policials i un cop dins el pis van veure com presentava senyals de forçament a la porta d'accés i van localitzar els tres homes, que s'havien amagat en diverses estances. A més, en una de les habitacions hi havia una caixa forta, que els lladres intentaven extreure de la paret amb diverses eines que portaven. Els detinguts van passar a disposició del jutge que va decretar presó per a Challiout i llibertat amb càrrecs per als altres.