17 de març de 2013
17.03.2013

El Premi Emprenador@ del Consell és per a la creadora d'un joc de ioga

17.03.2013 | 00:00
Vilanova (quarta per la dreta), en la recepció del premi.

La tercera edició del Premi Emprenador@, corresponent a l'any 2012, del Consell Comarcal del Baix Empordà ha estat per Queralt Vilanova per la creació d'Eduioga, un joc de ioga per a nens, i del qual ja va informar Diari de Girona en el suplement de L'Aula. L'entrega del premi es va fer en el transcurs del primer Saló de la Formació, Ocupació i Empresa de Sant Antoni de Calonge.
El Consell lliura aquest premi al millor projecte del 2012 entre les persones emprenedores assessorades des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme. Segons explica Queralt Vilanova, "Eduioga, neix amb la idea de poder arribar a un ventall més ampli de nens a través de les seves famílies i dels seus professors, d'una manera divertida i amena on els nens, a través del joc, a les classes de psicomotricitat i l'educació física obtindran els beneficis del ioga".
Els premis atorgats, a part del merescut reconeixement públic són els següents: una tauleta per part del Consorci de Vivers d'Empreses; formació universitària gratuïta de la Business School de la UOC; disseny i desenvolupament d'un web corporatiu per part 3Gi Soluciones Integrales, SL; un any gratuït al clúster e-commerce per part de Nexes, el viver d'empreses i centre de negocis de Forallac; Assessorament com a mentor de Josep Mascarós, de BIOTACTEX, i obsequis de La Caixa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema