Dos homes armats van atracar diumenge a la nit la benzinera Saras de Torroella de Fluvià (Alt Empordà). Eren passades les deu de la nit quan dos homes van irrompre a l'establiment -que està situat al peu de la C-31- i van amenaçar la dependenta amb una arma de foc curta i una pistola elèctrica, tot i que els Mossos d'Esquadra sospiten que podrien ser simulades. Els lladres van encanonar la dona al cap i la van tancar dins un magatzem. Quan es decidien a buidar la caixa es van adonar que no hi havia ni un euro, ja que els diners de la recaptació van a parar directament a una caixa subterrània a la que no van poder accedir. La dona no va resultar ferida però va patir una crisi d'ansietat.

Els lladres van entrar a l'establiment amb la intenció d'endur-se la recaptació de la caixa. Per això, ajudant-se de les dues armes, van encanonar al cap la dependenta i la van tancar dins un magatzem. Mentrestant, els homes van intentar buidar el calaix però van marxar sense botí ja que no van trobar allà els diners. En aquesta benzinera, els diners van a parar directament a una caixa subterrània.

La dona no va resultar ferida però va patir una crisi d'ansietat a causa de l'atracament. Els fets ja han estat denunciats davant els mossos que han obert una investigació per detenir els atracadors.