Les escoles bressol municipals de Blanes han organitzat una jornada de sensibilització que tindrà lloc demà davant del Banc dels Músics del passeig de mar, des de les 10 del matí i fins a les dues del migdia. L'objectiu d'aquest esdeveniment és donar a conèixer a totes aquelles persones interessades de Blanes, i en especial als pares i mares, la tasca educativa que es realitza diàriament en aquests centres amb els infants i les seves famílies.

De cara a la jornada, l'equip de professionals de les escoles bressol de Can Borell, Ca la Guidó i La Plantera ha preparat diversos tallers, activitats de manipulació, experimentació amb diferents tipus de material, creació de manualitats, entre d'altres. El que es vol aconseguir és que la jornada sigui un espai de trobada on es pugui experimentar, preguntar i conèixer de més a prop la tasca que es desenvolupa en aquests centres educatius.

Per completar tota la informació i resoldre els dubtes que hi pugui haver, la jornada de sensibilització es completarà amb jornades de portes obertes que tindran lloc al llarg de la setmana vinent a cadascuna de les escoles bressol municipals. Tant durant aquestes jornades de portes obertes com a la del proper diumenge, els pares i mares que estiguin interessats en matricular els seus fills pel curs 2013-2014 podran trobar tota la informació necessària per iniciar el procés de pre-inscripció, que serà del 6 al 17 de maig a la Casa de la Cultura.