Tossa Solidària dedicarà la campanya d'enguany a l'associació Som Riures sense Fronteres, Aquesta entitat, encapçalada pel Màgic Andreu, està formada únicament per voluntaris i desenvolupa cada dijous un programa de màgia-teràpia als nens i nenes hospitalitzats a la planta d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

L'associació solidària de Tossa de Mar programarà actes durant aquest any 2013 per recaptar fons en benfici de l'associació sense ànim de lucre Som Riures sense Fronteres. La campanya es presentarà en un acte avui a dos quarts de set a l'Edifici de La Nau, a Tossa de Mar, i estarà presidit pel Màgic Andreu, qui explicarà la tasca que realitzen cada dijous a l'hospital Vall d'Hebron.

Els voluntaris de la campanya juntament amb el Màgic Andreu practiquen la màgia-teràpia per tal d'aconseguir trencar amb la rutina hospitalària i crear un clima de sorpresa, alegria i il·lusió que aixequi l'estat d'ànim dels nens i de tots els que estan al seu voltant per tal de generar ganes de viure i de lluitar per vèncer la malaltia.

Tossa Solidària és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat programar i coordinar actes per entitats sense ànim de lucre, organitzar actes culturals pels drets dels infants, col·laborar amb entitats locals amb finalitats solidàries i difondre la cultura local per afavorir el diàleg intercultural.