La població de Porqueres va acollir ahir a les onze del matí el seu primer Canicròs Popular, una prova atlètica en la qual competeixen persones i gossos units per una corretja que els participants duen lligada a la cintura.

L'esdeveniment, organitzat pel Club Atletisme Porqueres amb el permís i la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, va tenir lloc a la zona esportiva de Miànigues, indret on es va habilitar un circuit que els participants van haver de completar dues vegades.

La prova, d'un recorregut de 6 quilòmetres de distància, premiava amb trofeus els tres primers classificats masculins i femenins, tot i que tots els participants inscrits van rebre una bossa amb obsequis.

Novetat a Porqueres

Ahir va ser la primera vegada que es va poder veure una cursa popular amb gossos a la localitat de Porqueres. Fruit d'aquesta novetat, la competició va rebre un bon grapat de curiosos que es van aproximar fins a la zona esportiva per seguir el desenvolupament de la prova. Malgrat que la pluja va fer acte de presència durant la jornada, la participació del primer Canicròs porquerenc va ser alta i els assistents van poder gaudir d'una original iniciativa on la comunió entre gossos i persones es va fer d'allò més evident.