01 de maig de 2013
01.05.2013

Castelló repara el passeig marítim pel primer estiu que el gestionarà

Destinarà 22.000 euros
a la neteja de la platja, l'eradicació de plantes invasores o pintar pistes

01.05.2013 | 06:30
Un dels punts on l´empresa municipal està treballant.

Aquest serà el primer estiu en què l'Ajuntament de Castelló d'Empúries assumirà el manteniment i la gestió del passeig marítim d'Empuriabrava. Com que hi ha diversos punts que es troben en mal estat, el consistori ha decidit destinar 22.000 euros a diversos treballs de millora que farà l'empresa municipal de serveis, Castelló 2000. L'actuació consistirà en la neteja de la platja, eradicació de plantes invasores i millora de les zones de jardí. També netejaran i pintaran les pistes esportives, arreglaran les de jocs infantils i els punts de llum així com diverses zones de paviment, que estan malmeses.
El regidor d'Urbanisme, José Manuel Gallego (CiU), va explicar a EmpordàTV que durant anys la concessionària no ha fet treballs de millora a la zona i que la inversió que caldria és major però que, de moment, només hi poden destinar aquest pressupost.
La idea és tenir-lo a punt per la temporada turística que està a punt de començar. L'empresa Segway que hi havia ja ha tancat perquè el pla d'usos així ho preveia i se li està buscant una nova ubicació. Encara, però, no se sap què passarà amb la resta de negocis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema