El restaurant Mams d'Arbúcies convidarà avui a sopar els clients si el Barça passa a la Final de la Champions a Wembley. Els actors i responsables del local, Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, juntament amb el cuiner Raül Cuadras, preparen un sopar especial "remuntada" que es podrà degustar per 20 euros -amb begudes i postres inclosos. Les places per sopar són limitades i tindran preferència les persones que van assistir al partit d'anada, és a dir, els que van "patir" el 4-0 al Mams.

El menú "remuntada" consistirà en patates braves, assortit de broixetes, taula de Mams Pizza, ?postres sorpresa, vi i cava, cafè i gintònic de la victòria. Un dels responsables de l'establiment, Rafel Faixedas, va explicat que el sopar d'avui vol ser "un agraïment a les persones que la setmana passada van seguir i van patir el partit amb nosaltres". Faixedas va afegir que "volem recordar junts aquest partit que estem segurs que serà especial per la remuntada del Barça".

Xuriguera i Faixedas, juntament amb el cuiner, van impulsar a Arbúcies el celler-restaurant on el 100% dels vins que s'ofereixen són catalans. El van batejar amb el nom de "Mams, espai gastroanímic". És un restaurant de tapes combinat amb un celler i que també té un espai dedicat al menjar per emportar, elaborat a la seva cuina.

L'oferta gastronòmica de Mams vol ser una cuina "senzilla i d'arrel" i, segons el cuiner Raül Cuadras, amb les noves tècniques busquen "aplicar conceptes més moderns per millorar cada elaboració, tenint en compte que la qualitat i el gust dels productes han de ser el més important del resultat final". La resta de socis de Mams, són la Irene Forts i Carles Planchart, membre de l'staff tècnic del primer equip del Barça.