La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) té previst traslladar l'activitat que es duia a terme als mòduls prefabricats de Fenals, que des de l'any 2006 feien la funció de CAP de manera provisional. Aquests mòduls es tancaran el proper 25 de juny i tant serveis com personal es traslladaran al CAP del Rieral. Allà, ocuparan una planta sencera d'aquestes instal·lacions que, fins ara, estava buida. Amb aquest trasllat es posarà punt i final a una situació que es va plantejar com a solució transitòria mentre duraven els treballs de construcció del CAP del Rieral. Ajuntament i CSMS treballen ja per definir els nous usos assistencials dels mòduls prefabricats de Fenals.

L'activitat assistencial que es traslladarà del CAP de Fenals al del Rieral ocuparà una planta de l'edifici que estava buida. Segons informa la CSMS, d'aquesta manera s'optimitzaran els espais de l'equipament i es millorarà el confort tant d'usuaris com de professionals.

En un comunicat, la corporació ha remarcat que hi treballaran els mateixos professionals que fins ara hi havia als mòduls de Fenals. Per tant, cada pacient mantindrà el seu metge i la infermera i també la història clínica única. Així mateix, també es mantindrà l'horari de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Segons defensa la CMSM, el trasllat comporta una millora de l'atenció assistencial, ja que s'nifiquen els serveis en un mateix centre on ja hi ha serveis de treball social, atenció domiciliària, seguiment de l'mbaràs o odontologia. Per tant, la corporació defensa que l'estructura està pensada "realment com a CAP i no mòduls prefabricats" i disposa de millors instal·lacions.

Paral·lelament, l'Ajuntament de Lloret de Mar i la CSMS estan planificant els nous usos assistencials que tindran aquests mòduls, que quedaran buits a finals de juny.

D'altra banda, la corporació ha informat que a partir del 22 de juny s'activaran els horaris d'estiu, de manera que el CAP Lloret de Mar centre obrirà durant les 24 hores del dia fins el 15 de setembre.