L'advocat M.G. va prestar ahir declaració davant de la jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 1 de la Bisbal d'Empordà com a imputat per una presumpta estafa en la compra d'una mansió de Cassà de Pelràs. En el procés en què s'hauria produït aquesta estafa, la casa va acabar a mans de l'actual president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, de qui l'imputat ha estat advocat.

Sobre les deu del matí, la jutgessa va començar a prendre-li declaració, que va finalitzar al cap d'una hora i mitja. L'advocat no va voler fer cap tipus de declaració pública ni abans ni després de ser interrogat a la sala judicial. M.G. està imputat per un presumpte delicte d'estafa en la compra d'una finca de Cassà de Pelràs.

La denunciant, l'empresa Tompli SL, diu que va contractar l'advocat perquè l'assessorés econòmicament amb unes quotes impagades d'una hipoteca. No obstant això, sempre segons la denúncia, el seu objectiu era fer-se amb la mansió. Finalment, Sandro Rosell va adquirir la finca per 900.000 euros, quan la casa s'havia taxat en quasi quatre milions d'euros, segons manté la denunciant, que era la propietària de la finca.