Neix una nova associació a Platja d'Aro amb el propòsit de recollir l'esperit de l'empresari Jordi Comas i buscar ajuda per a les persones amb discapacitat. L'entitat, sense ànim de lucre, que es va presentar divendres a Sant Antoni de Calonge, té com a principal objectiu la promoció de la pràctica de l'esport adaptat entre els col·lectius de persones discapacitades físiques, psíquiques i orgàniques i el foment de mitjans que permetin la realització d'activitats físiques en família a la Costa Brava. L'entitat, doncs, vincula l'esport adaptat i el turisme.

El delegat a Girona d'Esports amb discapacitats físics, Isidre Guix, que col·labora amb l'associació, va explicar que després de crear i presentar l'entitat ara volen començar a reunir-se amb els diferents ajuntaments de la zona i amb els hotelers i agències de viatges especialitzades per veure de quina manera es pot impulsar la tasca de l'organització. En aquest sentit, Guix va destacar que el principal objectiu és promocionar l'esport adaptat, però també que aquestes persones el puguin realitzar amb les seves famílies. De manera que també es busca una certa especialització del turisme esportiu adaptat.

Segons els delegat a Girona, primer s'iniciarà la tasca per a aquells esports més "senzills", com ara el tenis, el bàsquet o el tir amb arc, però a mesura que es vagi avançant també es volen promocionar altres esports com el golf, pel qual és necessària una plataforma que ajuda els jugadors a llançar.

Guix també va avançar que la idea és que posteriorment l'associació es pugui transformar en una fundació. Respecte la idea de posar Jordi Comas com a nom de l'associació, Guix va destacar que "és una manera bonica de mantenir viva la seva figura".

Jordi Comas (Juià 1945 - Platja d'Aro 2012), va ser president de la FOEG (Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona) i va desenvolupar una important tasca en el desenvolupament del teixit empresarial gironí, alhora que va contribuir decisivament en l'avenç de Catalunya en l'aspecte social.