Un home de 60 anys, veí de Lloret de Mar, va morir ahir al matí després de ser atropellat al punt quilomètric 2,5 de la carretera GI-682, al terme municipal de Blanes. Quan faltava just un quart d'hora per les nou del matí, el conductor d'un vehicle que circulava per aquesta via es va adormir i el cotxe que dirigia es va desviar de la trajectòria, acabant al voral.

Malauradament, en el moment en què el turisme va desencaminar-se, un matrimoni caminava pel voral de la GI-682. Amb la mala fortuna que, quan el vehicle es va desviar, va atropellar l'home que passejava per la carretera, cosa que li va causar la mort.

Negatiu d'alcoholèmia

L'home, de 60 anys i veí de Lloret de Mar, anava acompanyat de la seva dona. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, es tractava de Francisco Javier S.B. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no van aconseguir reanimar la víctima, que va morir a l'instant.

Davant d'aquest sinistre mortal, els Mossos d'Esquadra van practicar el test d'alcoholèmia al conductor del turisme que, després d'explicar als agents que s'havia adormit conduint el cotxe, va donar negatiu en aquesta prova que mesura la concentració d'alcohol a la sang. En concret, el resultat va ser de 0,0.

Fins al lloc de l'accident, al terme de Blanes, es van desplaçar un total de cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, més dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. També hi van assistir dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.