L'aerolínia de baix cost Ryanair connectarà l'aeroport Girona-Costa Brava amb la capital del Marroc a partir d'aquest hivern. La nova ruta tindrà tres freqüències setmanals i s'engegarà el 7 de novembre. A partir d'aleshores, un avió de la companyia irlandesa connectarà les dues ciutats amb un vol diari d'anada i de tornada els dimarts, dijous i dissabtes.

El responsable de màrqueting i vendes de Ryanair a l'Estat, Luis Fernández-Mellado, va assegurar ahir que la demanda «promet ser enorme». Coincidint amb la posada en funcionament de la nova ruta des de Girona, Ryanair també n'engegarà una altra amb Rabat des de Madrid. Actualment, la companyia opera vuit rutes entre l'Estat i el Marroc.

La nova ruta entre l'aeroport de Vilobí i el de Rabat s'engegarà el 7 de novembre i formarà part de la programació d'hivern de la companyia irlandesa a Girona. Tal com van fer públic ahir, aquesta nova línia tindrà tres freqüències setmanals i, en cadascun d'aquests dies, un avió de Ryanair s'enlairarà a les 9.40 minuts del matí i aterrarà a la capital del Marroc poc després de dos quarts d'onze (hora local). Des de Rabat, el mateix avió sortirà a les onze del matí i arribarà a Girona pels voltants de les dues de la tarda. El responsable de màrqueting i vendes de l'aerolínia va recordar que aquestes dues noves rutes -la de Vilobí d'Onyar i la de Madrid- s'afegiran a les vuit que ara ja opera Ryanair entre l'Estat i aeroports marroquís.

Coincidint amb l'anunci de la nova ruta, Ryanair ha llançat una oferta de places a partir de 36,99 euros per viatjar des de Girona a Rabat entre el 7 de novembre i el 12 de desembre d'aquest any.