El grup municipal del PSC de Lloret de Mar considera una "falta greu" que "el regidor de platges hagi permès l'adjudicació d'una d'una guingueta de creuers sense haver entregat els papers reglamentaris que li atorguen el permís per navegar". En aquest sentit, els socialistes recorden que en el darrer ple la regidora Anna Pascual va preguntar com podia ser que l'adjudicatari fes tres mesos que navega sense el despatx de capitania marítima entregat. Pascual va destacar que no s'explica com des de bon començament aquesta adjudicació va portar problemes, i els ha anat acumulant dia a dia, "sense que l'Ajuntament hagi fet res" fins que la situació ha arribat a la premsa.

Pascual va lamentar que la pressió dels altres concessionaris i ella mateixa amb denúncies i queixes al govern hagi estat el detonant perquè finalment l'alcalde Romà Codina fes arribar dimarts una carta a Capitania Marítima per esbrinar què passa amb el despatx d'aquesta embarcació. Segons la regidora socialista, l'Ajuntament ha de vetllar "per l'interès públic i no per interessos particulars". En favor d'aquesta tasca "ha de vetllar pel compliment de la legalitat i fer-la complir a tothom sense excepció", destaca el PSC. Pascual va reconèixer que "el despatx depèn de capitania" però va dir que "no comprèn què fa una guingueta venent tiquets de viatges (que depèn de l'Ajuntament) si no té permís per navegar".

La regidora espera que aquest assumpte quedi definitivament resolt "sense causar més greuges". Per a Pascual, els danys que s'han ocasionat als altres concessionaris, així com la degradació de la imatge de la vila, sense un servei correcte de creuer, "són incalculables i Lloret no se'ls pot permetre".