L'escola de música Mestre Lluís Torres d'Arbúcies va commemorar el seu vint-i-cinquè aniversari al teatre la Llar de Jubilats. Un centenar d'actuals i antics alumnes del centre van participar al recital amb 60 actuacions. L'aforament del teatre es va omplir, i algunes persones no hi van poder accedir per manca d'espai.

Va obrir el programa el grup d'en Jesús Torrent, Eduard Vidal i Pau Miralpeix. Els van seguir actuacions individuals, moltes de les quals al violí, la flauta travessera, el saxo, la bateria, el violoncel, la guitarra clàssica i electrònica, entre altres instruments.

El moment més emotiu es va produir quan el cor format per tots els alumnes, músics i públic van interpretar el Bon dia d'Els Pets, la peça escollida per participar al Festival Simfònic de Catalunya. I és que a les 7 de la tarda, arreu del país uns 5.000 estudiants de les escoles de música feien cent concerts simultanis i gratuïts.

La segona part del concert va comptar amb la participació ?d'exalumnes de l'escola Mestre Lluís Torres com Aina Martí, Anna Valls Vilarrassa, Clara Ribatallada, Joel Serras, Joan Furió i el grup de guitarres, a més de Miquel Cardona i Gil Jumbert. També de Dutu Zelea, les corals Parroquial, Llar de Jubilats, Lutiana i Amethista. Va tancar la festa la banda Els News Serafins.

Tot plegat va servir per evidenciar la tasca de l'escola que, sota la direcció de Montse Cufí i la col·laboració del professor i compositor de Sant Hilari Sacalm, Antoni Miralpeix, possiblement descobrirà nous valors en proporcionar una bona formació i inculcar una disciplina musical als seus alumnes.