03 de juliol de 2013
03.07.2013

La campanya de la Policia Local enxampa set conductors beguts

03.07.2013 | 07:50

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha dut a terme del 17 al 23 de juny una campanya de control i vigilància de conducció sota els efectes de l'alcohol i substàncies estupefaents. Segons han informat fonts de l'Ajuntament, els agents van realitzar 17 proves de control d'alcoholèmia: 13 de caràcter preventiu, tres com a conseqüència d'una infracció, i una motivada per un accident de circulació. Del conjunt, set van ser positives, de les quals cinc van ser tramitades via administrativa i dues via penal. També es va fer una prova de control de conducció sota els efectes de substàncies estupefaents, amb resultat positiu.
Aquesta ha estat la segona campanya de l'any sobre el mateix àmbit i, en l'anterior (febrer), es van realitzar 25 proves d'alcoholèmia, totes amb resultat negatiu; i dues de conducció sota els efectes de substàncies estupefaents, amb un resultat positiu.
Aquesta és la cinquena acció de l'any desenvolupada de manera coordinada amb el Servei Català de Trànsit i d'àmbit europeu i, emmarcades en el Pla de Seguretat Viària 2011-2013 per combatre la indisciplina viària al municipi. Les anteriors han estat les campanyes de control per evitar les distraccions al volant; control de la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents; vigilància de l'ús de dispositius de seguretat passiva; i control de transport escolar i de menors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema