Unió de Pagesos ha signat dos convenis de col·laboració amb les empreses distribuïdores de materials de construcció Bigmat Gil i Comercial Hemo de Catalunya amb condicions avantatjoses per adquirir cobertes per a naus agrícoles i ramaderes per als afiliats del sindicat. Així doncs, podran comprar cobertes Euronit per a naus agrícoles i ramaderes que distribueixen en exclusiva aquestes dues empreses.

Els acords es van signar ahir a Vic entre Carles Mencos, coordinador territorial de Catalunya central d'Unió de Pagesos; Sergi Palay, director gerent del sindicat; Jaume Gil, responsable tècnic de Bigmat Gil, i Jordi Moreno, responsable tècnic de Comercial Hemo. Els afiliats i afiliades d'Unió de Pagesos es podran beneficiar de descomptes en les cobertes Euronit, realitzades amb fibrociment, que compten amb un sistema d'aïllament d'escuma de poliuretà injectat i un acabat interior de polièster per facilitar la neteja.

Els descomptes especials de les cobertes per als afiliats i afilades d'Unió de Pagesos seran d'un 20% de descompte d'una a deu plaques, i d'un 30% de descompte de deu a 50 plaques. El muntatge i el material de les obres grans també tindran un descompte preferent que es determinarà en cada cas, segons el pressupost, i altres tipus de teulada, planxa i panell tindran un descompte preferent sobre la tarifa. Bigmat Gil representarà Osona, Berguedà, Bages i Girona. Comercial Hemo representarà les comarques de Lleida, Tarragona i Barcelona.