Un nen de 12 anys ha mort ofegat aquesta tarda en circumstàncies que encara s'estan investigant mentre es banyava al riu Daró, a la població de la Bisbal d'Empordà, en una zona propera a les piscines municipals.

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest divendres al vespre el cos sense vida d'un nen de dotze anys que es banyava al riu Daró, al seu pas per la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà). El cos d'emergències ha rebut l'avís del fet a un quart de vuit del vespre, que han pogut rescuperar el cos d'un punt del riu que en aquests moments té quatre metres de fondària. Segons les primeres informacions, es tracta d'un punt pròxim a la piscina municipal del poble, i el nen s'hi banyava amb un grup d'amics. Els serveis sanitaris li han practicat maniobres de recuperació càrdio-pulmonar però no ha estat possible salvar-lo.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís dels fets a un quart de vuit del vespre i hi han enviat tres dotacions. Els Bombers han localitat el cos sense vida del nen a una zona del riu propera a la piscina municipal. Les primeres informacions indiquen que la víctima es banyava en aquest punt amb un grup d'amics quan, per causes desconegudes, s'ha ofegat i no ha sortit a la superfície. El riu té ara, en aquella zona, una fondària aproximada de quatre metres.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha mobilitzat una ambulància i l'equip d'atenció primària del CAP. Així mateix, també s'ha activat l'helicòpter medicalitzat. Els equips mèdics han estat realitzant les maniobres de recuperació cardio-pulmonar al menor en sortir de l'aigua, però no ha estat possible salvar-li la vida.

Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com efectius de la Policia Local, també han participat en l'operatiu. A les vuit del vespre s'esperava per dur a terme l'aixecament del cadàver i, posteriorment, l'autòpsia per esclarir les causes exactes de l'accident.