Núria Godó Freixes, exercint el dret de rectificació en referència a la notícia apareguda en la portada del diari del dia 28 de juny de 2013 i a les planes 8 i 9 interiors de la mateixa edició sobre la investigació de la guàrdia civil en relació a fets suposadament ocurreguts en l'àmbit de les subhastes judicials, vol que es publiqui el següent:

"La Sra. Núria Godó Freixes porta 23 anys de servei a l'administració de justícia com a tramitadora i gestora; primer a fiscalia 5 anys, després a la Bisbal durant 4 anys i els darrers 14 anys a Figueres. El seu expedient és immaculat sense cap tatxa ni amonestació.

La Sra. Núria Godó Freixes MAI ha estat imputada per cap jutjat per cap delicte ni falta, ni ha format part, ni ha col·laborat MAI amb cap xarxa delictiva ni amb cap delinqüent.

La Sra. Núria Godó Freixes MAI, en cap cas, sota cap concepte, ha manipulat, ocultat ni tant sols accedit en benefici propi o de tercer a cap taulell d'anuncis del jutjat amb la delictiva i immoral intenció d'alterar de cap forma les subhastes públiques de finques.

La Sra. Núria Godó i Freixes MAI, en cap cas, ha demanat ni ha admès cap regal, dàdiva, benefici o avantatja de cap classe que li hagués pogut oferir cap persona física ni jurídica.

La Sra. Núria Godó i Freixes es reserva el dret d'exercitar les accions civils i/o penals que li corresponen en defensa del seu honor i dignitat".