Esquerra Republicana va reclamar ahir, a Porqueres, més suport a les entitats que es dediquen al tercer sector, ja que considera que desenvolupen una funció vital en temps de crisi econòmica. La diputada al Congrés Teresa Jordà va exposar la proposició no de llei amb què ha demanat a la cambra espanyola que es reformi la llei de Contractes del Sector públic, demanant que el preu final dels procediments de contractació ja inclogui l'IVA.

Teresa Jordà va afirmar que les entitats socials "són les que sostenen l'estat del benestar i l'atenció als més desfavorits", motiu pel qual va defensar que s'ha de legislar perquè aquestes entitats puguin participar en les licitacions del sector públic "en condicions favorables, sense veure's afectades per cap situació de penalització com és la fórmula actual de la inclusió de l'IVA en els preus de licitació".

La diputada republicana al Congrés de Madrid va fer aquesta demanda durant una visita a Porqueres, amb l'alcalde d'aquest municipi i diputat provincial, Salvador Ros.