Un home de nacionalitat francesa de 67 anys ha mort ofegat aquest dissabte a la tarda a la platja Griells de l'Estartit, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Els fets han tingut lloc poc abans de les cinc de la tarda, i el Sistema d'Emergències Mèdiques hi ha enviat un helicòpter medicalitzat i una ambulància. Malgrat els esforços dels equips sanitaris, no ha estat possible salvar la vida de l'home.

Segons les primeres informacions, diversos testimonis han vist una persona que semblava que s'estava ofegant, i l'han tret de l'aigua. Ràpidament, els banyistes han trucat al telèfon d'emergències 112 a les 16.47 h.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc una ambulància i un helicòpter medicalitzat, i els tècnics sanitaris han fet maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos. Es tracta d'un home de 67 anys i nacionalitat francesa, que es trobava a la platja amb diversos familiars.

En aquest succés també hi ha treballat el cos dels Mossos d'Esquadra, amb tres patrulles, una d'elles d'investigació. Un cop s'ha certificat la mort de l'home, els serveis funeraris s'han fet càrrec del cos. A la platja on ha passat l'incident hi havia bandera verda i servei de vigilància.

Amb aquesta ja són set les persones mortes ofegades aquest any, sis d'elles a les platges i una, ahir, en un riu a la Bisbal d'Empordà.