La cantant Susana Sheiman va encetar divendres els actes culturals de Blanes amb un concert de jazz a Caves Mont-Ferrant. La cantant, acompanyada de la rítmica de tres músics, va captivar els espectadors del concert. Des de fa 18 anys Caves Mont-Ferrant s'engalana especialment per a l'ocasió, il·lumina i guarneix els racons del seu jardí i obre les portes de les seves instal·lacions durant una nit d'estiu que ja ha esdevingut un acte ineludible a l'agenda cultural de Blanes. Es tracta d'oferir el tradicional concert que durant els primers anys es va allotjar a l'interior de les caves dedicat a la música clàssica i que darrerament s'ha obert al seu exterior i ha derivat a ritmes de swing i jazz

Amb el pas dels anys, aquest esdeveniment, que va tenir lloc la nit de divendres, organitzat per Caves Mont-Ferrant i l'Ajuntament de Blanes, ha passat a ser una de les activitats més apreciades i esperades que, a més, serveix per donar el tret de sortida a la temporada cultural estival de Blanes.

Susana Sheiman va demostrar amb la seva veu plena de registres per què està considerada una de les millors vocalistes de l'actual panorama jazzístic. La seva tasca com a cantant de la prestigiosa Barcelona Jazz Orquestra i el seu últim treball editat per Swit Records mostren la capacitat que té Sheiman per oferir un jazz variat.