Una camió que estava transportant bigues de ferro va perdre part de la càrrega i com a conseqüència es van ocupar els dos carrils de circulació de la carretera C-66 entre Girona i Celrà. Aquest accident va produir cues a la zona ja que la via va estar tallada durant unes hores. Tot i això, els Mossos van anar desviant el trànsist pels laterals de la via mentre es van portar a terme les tasques per retirar les bigues de ferro que transportava el vehicle.

Els fets es van produir al voltant de les dotze del migdia al quilòmetre 32 quan el camió anava en direcció cap a Celrà per la carretera que uneix Girona amb la Bisbal d'Empordà. A l'alçada de l'enllaç entre l'accés a la c-66 i la variant de Girona (N-II) el vehicle hauria perdut el control en agafar malament el revolt per entrar a la C-66 i en conseqüència, va perdre la càrrega.

Les bigues de ferro van anar a parar al mig de la carretera al terme municipal de Girona i això, va provocar que s'hagués de tallar el trànsit a la zona. Els Mossos d'Esquadra un cop arribats van desviar el trànsit pels laterals d'aquesta via i es van començar a treure les bigues de la zona. Tot i l'accident, el conductor no va quedar ferit.

La situació a la carretera es va normalitzar cap a dos quarts de tres de la tarda però durant les més de dues hores que va durar la situació es van produir retencions en aquest punt de la xarxa viària de Girona. Una grua va ser l'encarregada de retirar les bigues de la calçada, que van caure del vehicle perquè després de l'accident es va estripar la roba que les subjectava a l'interior del camió.

A Banyoles, porcs a la C-66

A la mateixa via, a mitjans d'abril es va produir un fet semblant però en aquell cas, un camió que transportava porcs va perdre la càrrega a l'alçada de Banyoles i com a conseqüència, la sortida de la variant (C-66) que uneix la capital del Pla de l'Estany amb Girona va resultar tallada. Van morir fins a 80 dels animals que estava transportant en aquell moment. La resta de la càrrega que anava en el camió, uns 150 animals més, van resultar il·lesos malgrat l'accident i se'ls va poder traslladar cap al seu destí en un altre camió de transport de la mateixa empresa.