09 de juliol de 2013
09.07.2013

ERC exigeix més transparència en la Capitalitat Cultural de Ripoll

09.07.2013 | 09:50

Esquerra Republicana exigeix més transparència econòmica en la Capitalitat Cultural de Ripoll. En concret, l'absència de reunions de la comissió econòmica de la Capitalitat Cultural de la capital del Ripollès va provocar que la regidora republicana Nancy Rovira reclamés més transparència en aquest àmbit.

Rovira també va denunciar que no es té cap coneixement dels mecenatges que fins ara s'han aconseguit en aquesta matèria. A més, va valorar de "pèssima" la comunicació del consistori en referència a la Capital Cultural, ja que s'han deixat de fer les reunions periòdiques que es van plantejar a l'inici del projecte. Nancy Rovira va preguntar-se retòricament si estaven "desinformats o menystinguts?".

L'equip de govern de l'Ajuntament de Ripoll va fer autocrítica. El regidor de Serveis econòmics, Josep Maria Creixans, va afirmar que a partir d'ara s'incorporarà a aquesta comissió econòmica de la qual ha estat al marge. L'alcalde Jordi Munell també va demanar ajuda als membres de la comissió i alhora que fessin una "reflexió personal" sobre la seva aportació al projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema