El web turístic de l'Ajuntament de Banyoles afegeix, des d'aquest estiu, informació sobre els allotjaments i els restaurants de la ciutat i la ubicació dels punts d'informació digital, així com també l'actualitat meteorològica local. Aquests elements completen el projecte Banyoles Té QR que el Consistori va estrenar l'any passat i que, a part del web, també compta amb tòtems d'informació turística amb codis QR.

Les novetats que la regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció Econòmica de Banyoles, Joana Vilà, va presentar ahir també inclouen la versió digital de diferents fulletons d'informació útil per als visitants de la capital del Pla de l'Estany que estan disponibles a l'Oficina de Turisme; de moment, entre aquest material hi ha la guia d'activitats de descoberta de l'entorn natural i patrimonial, la guia de Banyoles i l'itinerari llegendari.

Pel que fa als establiments hotelers i restauradors, els primers estan classificats per categories i els segons pel tipus de cuina. I els punts d'informació digital es corresponen a l'Oficina de Turisme, als museus Darder i Arqueològic, a més del Monestir. Aquestes dades es poden consultar, des de qualsevol ordinador i dispositiu mòbil, a www.banyolesteqr.com. Vilà va destacar que es vol treure partit de les noves tecnologies i facilitar l'estada als visitants.