La Fundació Ramon Noguera ha organitzat aquest dijous la primera edició d'un outlet social amb l'objectiu de recaptar fons i donar a conèixer la tasca d'aquesta entitat de suport a persones amb discapacitat intel·lectual. El nou esdeveniment comptarà amb la col·laboració de les firmes tèxtils Sita Murt i Textura, que destinaran el 5% de les vendes a la Fundació. Els productes s'exposaran al llarg de tres dies (de l'11 al 13 de juliol) a l'espai "laFundació" situat al polígon Mas Xirgu de Girona.

L'outlet social oferirà gairebé 20.000 productes tant de Sita Murt (peces de vestir) com de Textura (roba de la llar i complements) amb descomptes que arribaran fins al 70%.

La Fundació també posarà a la venda productes d'elaboració ?pròpia a través de la seva marca, "laFundació". En aquest sentit, tant els responsables d'aquestes dues empreses com la Fundació van fer ahir una crida a la ciutadania perquè s'acosti a l'espai de la ?Fundació aprofitant la temporada de rebaixes. La directora i gerent de l'entitat, Pepita Perich, va explicar que la idea de fer un outlet social respon a la voluntat "d'obrir-nos a la societat i consolidar la marca "laFundació". Fer que la gent ens conegui i ens visiti".

Segons Perich, a banda dels possibles beneficis que serviran per finançar projectes socials de la Ramon Noguera, l'outlet també està pensat per diversificar les activitats que fan els usuaris de l'entitat, entre les quals actualment hi ha un servei de jardineria, bugaderia, taller de moda o rentat de cotxes, entre altres.

La Fundació, com també Textura i Sita Murt, han generat unes expectatives elevades i esperen una gran afluència. També preveuen repetir aquesta experiència una o, fins i tot, diverses vegades l'any si té èxit. Les dues firmes col·laboradores van agrair a la Fundació "el treball logístic i les facilitats que ha posat" per organitzar l'acte, i van mostrar la seva voluntat de seguir col·laborant en altres projectes.

Perich també va agrair "la col·laboració i el suport que ens han mostrat tant Textura com Sita Murt per col·laborar amb nosaltres i oferir aquest primer outlet social que estem segurs que generarà un fort interès en els nostres clients".