Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 51 anys per apunyalar-ne un altre amb un cúter a Banyoles. Víctima i arrestat, d'origen subsaharià, estaven enemistats i ja havien discutit al matí. Aquesta tarda, cap a un quart de set, els dos homes s'han tornat a trobar a la plaça de la Pau i han reprès la disputa. En un moment de la discussió, el detingut ha tret un cúter i ha apunyalat la víctima al braç i a l'esquena. Els Mossos d'Esquadra han arribat de seguida perquè han rebut l'avís de la baralla, en una plaça pública i a plena llum del dia. Immediatament han detingut l'agressor, originari de Sierra Leone, per un delicte de lesions i han traslladat la víctima a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Víctima i acusat ja havien discutit prèviament al matí, però la disputa no havia anat a més. Aquesta tarda, cap a un quart de set, s'han trobat de nou a la plaça de la Pau de Banyoles i han començat a discutir. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'una baralla i, quan han arribat al lloc, han vist que l'agressor acabava d'apunyalar la víctima amb un cúter.

La víctima ha rebut una punyalada al braç i una altra a l'esquena. L'han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos han detingut l'agressor per un delicte de lesions. L'home, que té 51 anys, és originari de Sierra Leone.