Els Mossosde la comissaria de la Bisbal d'Empordà amb la col·laboració de la Policia Local de Palamós han detingut dos joves per intentar robar en una casa de la Fosca. La investigació però continua oberta ja busquen dos fugitius més implicats en el cas. Pel que fa als detinguts, dos veïns de Salt, de 22 i 24 anys i de nacionalitat marroquina. Un d'ells compta amb antecedents i van passar el 5 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets es van produir 4 de juliol, quan els policies van ser alertats d'un possible robatori en una casa de la carretera de la Fosca. Patrulles dels dos cossos policials es van adreçar ràpidament al lloc i van localitzar un home al costat d'un cotxe i amb el maleter obert, com si esperés per carregar alguna cosa.

Mentre els policies aclarien la presència d'aquesta persona davant la casa, es van adonar que al jardí de la finca hi havia tres homes amagats. Aquests en veure les patrulles van fugir cap a la platja. Els agents van interceptar-ne un d'ells. Seguidament es va comprovar que els quatre homes estaven robant dins la casa, per la qual cosa també van detenir la persona que esperava al costat del cotxe.