Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 51 anys per apunyalar-ne un altre amb un cúter a Banyoles. Víctima i arrestat, d'origen subsaharià, estaven enemistats i ja havien discutit al matí al mateix indret. Ahir a la tarda, cap a un quart de set, els dos homes es van tornar a trobar a la plaça de la Pau i van reprendre la disputa iniciada al llarg del matí. Va ser en el transcurs d'aquesta, que el detingut va treure un cúter i va apunyalar la víctima al braç i a l'esquena. Els Mossos d'Esquadra van arribar de seguida perquè van rebre l'avís de la baralla, en una plaça pública i a plena llum del dia. Immediatament van detenir l'agressor, originari de Sierra Leone, per un delicte de lesions i van traslladar la víctima a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Quan víctima i agressor van encetar la discussió al matí aquesta no va anar a més però al llarg de la tarda, cap a un quart de set, es van trobar de nou a la plaça de la Pau de Banyoles i van començar a discutir. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una baralla i, quan van arribar al lloc, van veure que l'agressor acabava d'apunyalar la víctima amb un cúter.

La víctima va rebre una punyalada al braç i una altra a l'esquena i els serveis d'emergència el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona i els Mossos van detenir l'agressor per un delicte de lesions. L'home, que té 51 anys, és originari de Sierra Leone.