La Policia Local de Cadaqués va detenir entre la matinada i dijous a la tarda un home de 34 anys i un menor de 17 per destrosses en un bar i per una agressió al propietari d'un hotel. El primer va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs mentre que del segon se n'haurà de fer càrrec la Fiscalia de Menors.

Segons van relatar els agents, a dos quarts de quatre de la matinada un grup de joves estaven a la terrassa d'un bar del passeig tancat quan van veure que un d'ells llançava pedres al local del costat. Una patrulla li va cridar l'atenció i, després d'amenaçar-los amb una ampolla i lesionar-se amb ella, el van aconseguir reduir. Un cop al dispensari el jove, veí del municipi, va intentar fugir però el van atrapar.

La segona detenció es va fer ahir a la tarda. Un grup de joves estaven a la plaça Art i Joia i molestaven els clients d'un hotel llençant pedres a les finestres. El propietari de l'establiment els va cridar l'atenció i els va demanar que marxessin. Tot i que la majoria van abandonar la zona, el detingut, de nacionalitat equatoriana, va agredir el propietari propinant-li dos cops de pedra al cap.

La víctima, que va ser qui va presentar la denúncia pels fets, va haver de rebre alguns punts de sotura al dispensari mèdic. Els agents van detenir el noi, que va oposar resistència, mentre passejava pel municipi. En els dos casos, el cos va demanar la intervenció dels Mossos per tal que s'enduguessin els detinguts a les seves dependències.