La cap del Grup Municipal d'Esquerra Repúblicana a Ripoll, Teresa Jordà, va criticar el concepte de "fer bullir l'olla" sense més aspiracions que defensa l'equip de govern de CiU a Ripoll. Ho va fer en una recent roda de premsa, en la qual va criticar el traspàs d'una expressió del registre culinari al polític. "Fer bullir l'olla" en política significa fer el suficient per anar passant. Jordà va comparar el fer "bullir l'olla" de Ripoll amb el tradicional "puta i Ramoneta" de CiU a nivell nacional. Aquesta darrera expressió té el significat de quedar bé sense gaire compromís. L'adaptació de les expressions populars per part dels polítics tenen l'objectiu de fer arribar amb efectivitat la situació del moment als ciutadans.

Això no obstant, Teresa Jordà va assenyalar que ERC no col·laborarà en la idea de "fer bullir l'olla de Ripoll". Va concretar que està en contra del concepte de "fer bullir l'olla" aplicat a una aposta de moltes fires de poca volada, en comptes d'una potenciació de les tres fires principals. És a dir, de fer moltes coses de poca consistència en comptes de poques i sonades.

La resposta al "fer bullir l'olla" va ser una de les afirmacions de Jordà, en la seva resposta al balanç de compliment de la meitat del mandat que fa poc va fer l'equip de govern de CiU. Jordà va indicar deconèixer la raó de l'optimisme de CiU perquè, segons ella, la nova àrea de projecció econòmica no ha reeixit en els seus objectius. En l'àmbit de l'atencio social, va assegurar que l'atenció als barris ha passat de ser un dels elements prioritaris de l'anterior equip de govern d'ERC, a ser una cinquena opció que s'assenta en la base del treball fet en l'anterior mandat.

També va criticar la transparència de l'equip de govern. En aquest aspecte, Jordà es va queixar que no han fet cap reunió amb ERC per tractar la modificació del POUM destinada a reactivar el desenvolupament de la Devesa del Pla i, a més, no els han respot les al·legacions.