14 de juliol de 2013
14.07.2013
40 Años
40 Años

Llançà, aparador d'arts escèniques

El municipi acull des de divendres i fins avui la segona edició del Festival Claca, que inclou prop d'una vintena de propostes artístiques de teatre, dansa, circ, música o tallers a l'aire lliure

14.07.2013 | 08:47
Una de les activitats que es van dur a terme ahir a la tarda al municipi en el marc del festival.

Companyies amb una trajectòria consolidada i, alhora, creadors emergents. Això és el que des de divendres i fins avui es pot veure a Llançà en el marc de la segona edició del "Festival Claca", una mostra d'arts escèniques a l'aire lliure. Circ, dansa, teatre, música o tallers vinculats a l'art són algunes de les propostes que els organitzadors ofereixen després de l'èxit de l'edició de l'any passat. Totes les propostes són gratuïtes i adreçades a tots els públics.
Un total de catorze companyies catalanes han participat a l'edició d'enguany que busca omplir els carrers del municipi de tots tipus de disciplines per animar turistes i residents a participar en les arts. Ahir la jornada es va iniciar amb un taller-concert per a nadons i durant tot el dia hi van haver espectacles d'animació, un taller de circ o la representació de l'actuació guanyadora en la categoria d'arts escèniques del Festival Besmina, que se celebra al Maresme i La Mina. Un espectacle amb Dj i clowns malabaristes a ritme de swing van amenitzar la vetllada fins a altes hores de la nit. Per avui, hi ha previst a les dotze al pàrquing de la Gola una representació del taller de teatre per a nens "El Petit Príncep". També n'hi haurà un de dansa intergeneracional per a nens i mares o pares i avis. A partir de dos quarts de vuit del vespre es faran espectacles de circ i a les deu un de dansa a la placeta de les Llances.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook