La intervenció dels Mossos d'Esquadra ha salvat la vida d'una turista amb una aturada cardiorespiratoria a Ripoll. Els fets van succeir el passat sis de juliol quan el conductor d'una autocaravana es va aturar davant les dependències policials. L'home, espantat i molt nerviós, va demanar ajuda perquè la seva dona - que patia problemes cardíacs- acabava de patir d'un atac de cor. Ràpidament, els agents amb un desfibril·lador es van dirigir al lloc dels fets i van iniciar les maniobres de reanimació. La dona va patir una segona aturada cardíaca tot i que els serveis mèdics van poder-la reanimar. Actualment la víctima es troba a l'Hospital Trueta de Girona on evoluciona favorablement.

Els fets van succeir el passat 6 de juliol al voltant de dos quarts de nou del matí. En aquells moments, un turista que conduïa una autocaravana es va aturar davant de la comissaria dels mossos a Ripoll. El conductor que estava molt espantat i nerviós va demanar ajuda urgent als agents perquè la seva dona acabava de patir un atac de cor.

Ràpidament, uns agents es van desplaçar fins a la plaça de l'Ajuntament de Ripoll on es trobava la víctima. Els agents van agafar el desfibril·lador que es troba ubicat sota les escales del consistori i, amb l'ajuda d'aquest aparell, van començar les tasques de reanimació en veure que la dona perdia el coneixement. Simultàniament, es va demanar el suport d'una ambulància medicalitzada per atendre adequadament a la dona que ja tenia antecedents de problemes cardíacs.

Pocs minuts després, va arribar l'ambulància amb el metge que va constatar que la víctima havia recuperat el pols. Malgrat això, la dona va patir una segona aturada cardíaca i va ser necessari reanimar-la de nou. Un cop va estar estabilitzada, els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van traslladar-la fins a l'Hospital de Campdevànol. Posteriorment, la dona va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta on evoluciona favorablement.