Per tercer estiu consecutiu, el restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro ofereix la possibilitat de degustar cuina de diferents estats dels Estats Units en uns sopars amb actuacions en viu de grups musicals que interpreten diversos estils també típicament nord-americans. Aquesta iniciativa del cuiner Enric Herce forma part del seu cicle gastronòmic Lírica culinària, que durant tot l'any ofereix en aquest restaurant propostes variades en les quals es posen en relació la cuina i la música.

En aquesta ocasió, Enric Herce ha programat, amb el lema Això és Amèrica, uns sopars per als dimecres del mes de juliol en els quals se serveixen plats típics dels Estats Units, que segons el xef de Platja d'Aro tenen una cuina rica i variada, però poc coneguda. Entre les preparacions que s'ofereixen hi ha coleslaw (amanida de col clàssica), pastissets de cranc de Maryland, gambes criolles, peix espa?sa a l'estil negre cajun, pollastre rostit amb taronges a l'estil californià, pastís de formatge de Nova York, pastís tradicional de poma, cobbler de préssecs a l'estil de Texas...

Cada nit, l'àpat va acompanyat per l'actuació d'un grup musical que interpreta temes d'alguns dels estils característics dels EUA: jazz, blues, rock... En els tres dimecres que encara queden del cicle estan previstes les actuacioins de Just Friends Trio (jazz i blues, 17 de juliol), Frank Harvey i The Ratones (rock i country, 24 de juliol) i The Jazz Gangs (jazz, 31 de juliol).