Dues patrulles de la policia local de Blanes van ajudar diumenge passat una veïna del municipi d'origen gambià perquè pogués donar a llum a casa seva. Pocs minuts després de les sis de la tarda, la policia va rebre la trucada de la dona, que s'havia posat de part al seu domicili del barri de Mas Borinot. Els agents van posar en marxa el protocol, de manera que es va donar avís al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) -que va activar una ambulància- mentre paral·lelament dues patrulles de la policia local es dirigien al domicili de la dona. Quan les dues unitats van arribar a casa d'ella, la dona ja estava començant a donar a llum, així que la van assistir en el part.

Els agents es van encarregar de pinçar el cordó umbilical i van lliurar la criatura als tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques, que van arribar pocs minuts més tard al domicili de la dona. Posteriorment, l'ambulància va traslladar tant la mare com el nadó a l'Hospital Sant Jaume de Calella, on van quedar ingressats.

Fonts del centre sanitari han confirmat que tant la mare -de 29 anys i origen gambià- com el nounat estan bé, evolucionen favorablement, i està previst que a tots dos se'ls doni d'alta properament.