16 de juliol de 2013
16.07.2013

Santa Coloma es persona en el concurs de creditors del concessionari de la piscina

16.07.2013 | 09:47

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners es personarà en el concurs de creditors a què està immers el concessionari de la piscina municipal, Sport Assistance 2000, SL. Segons va explicar l'alcalde, l'objectiu és poder tenir tota la informació del procés de primera mà, ja que l'Ajuntament és part en haver avalat a la companyia amb un milió d'euros. El concurs està en negociació i des de l'Ajuntament confien en què es pugui resoldre de manera positiva.

L'alcalde Antoni Solà va destacar la necessitat de poder tenir el màxim de dades per poder actuar en el procés. "Ens sembla que el més lògic és que ens personem per tenir tota la informació", va afirmar Solà, que recordar que l'Ajuntament va avalar en un milió d'euros a l'empresa. "Tenim un aval i creiem necessari personar-nos per defensar els interessos del poble i disposar de la màxima informació", va afegir.

L'alcalde va explicar que actualment el procés es troba en plena negociació. "Estem en un període de tempeig, en el moment de la negociació de diverses propostes. N'hi ha algunes sobre la taula i veurem com acaba", va explicar Solà, que es va mostrar optimista en què el procés pugui acabar bé i l'empresa no acabi fent fallida.

De tota manera, Solà va afirmar que ara mateix "no es pot descartar res", tot i que va voler assegurar que la piscina no tancarà encara que l'empresa pogués acabar fent fallida. L'alcalde va destacar que en aquest cas l'Ajuntament assumiria el servei, de manera que els usuaris poguessin anar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema