Un turista francès de 75 anys que estava de vacances a Roses amb la seva dona va morir mentre es banyava a la platja de la Perola de Roses. L'home va entrar a l'aigua a banyar-se cap a quarts de sis i tot d'una es va començar a trobar malament. Va tenir temps per demanar ajuda i els dos socorristes de Creu Roja que hi havia a la platja ràpidament el van rescatar.

Tot i la rapidesa , quan el van poder treure de l'aigua el turista ja es trobava en estat inconscient. Els dos socorristes li van fer la primera assistència i van avisar al telèfon d'emergències 112 demanant una ambulància.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar al lloc dues ambulàncies, una de Suport Vital Bàsic i una de Suport Vital Avançat i van activar el metge del dispensari Roses. Els professionals sanitaris li van fer maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos. En el succés també hi van treballar la Policia Local de Roses amb tres patrulles, quatre dels Mossos de Roses, inclosa la Unitat d'Investigació.

Aquesta és la sisena víctima mortal en zones de bany de la província en un sol mes. L'última es va produir aquest diumenge, es tracta d'una dona d'entre 60 i 70 anys també francesa que va ser localitzada surant a l'aigua a la platja de la Fosca de Palamós.