Dues patrulles de la Policia Local de Blanes han estat clau en el naixament d'una criatura ja que van ajudar una dona a donar llum a casa seva. Tant la mare com el nadó estan bé, evolucionen favorablement i està previst que se'ls doni a tots dos d'alta properament de l'Hospital Sant Jaume de Calella on estan ingressats.

Els fets van succeir diumenge quan passaven pocs minuts de les sis de la tarda. La Policia Local va rebre una trucada a la comissaria que alertava que una veïna del barri de Mas Borinot necessitava ajuda perquè s'havia posat de part.

Immediatament, els agents van posar en marxa el protocol, de manera que es va donar avís al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que va activar una ambulància. I mentrestant dues patrulles de la Policia Local de Blanes es van es dirigir al domicili de la dona. Quan les dues unitats van arribar a la casa de la futura mare, van comprovar que estava començant a donar a llum, assistint-la en el part.

Els agents de la Policia Local de Blanes es van encarregar de pinçar el cordó umbilical i van lliurar la criatura als tècnics del servei d'assistències mèdiques, que van arribar pocs minuts més tard al domicili de la dona. Posteriorment, l'ambulància va traslladar tant la mare com el nadó a l'Hospital Sant Jaume de Calella, on van quedar ingressats.

Fonts del centre sanitari asseguren que tant la mare, que té 29 anys i és d'origen gambià; com el nou nat estan bé, evolucionen favorablement, i està previst que a tots dos siguin donats d'alta properament.