17 de juliol de 2013
17.07.2013
40 Años
40 Años

Sais (ERC) critica que les polítiques socials cauen un 11,5% al pressupost

Carrega contra les decisions sobre els empleats municipals i diu que han desaparegut 20 llocs

17.07.2013 | 09:37
El portaveu d´ERC, Lluís Sais.

El portaveu d'ERC, Lluís Sais, va carregar ahir contra el pressupost presentat pel Govern de la Bisbal perquè considera que és "molt fred" i té "poc caire social". El republicà va destacar que la partida de polítiques socials disminueix un 11,5% respecte la de l'any anterior, un fet que considera "inacceptable". En aquest sentit, va defensar que l'Ajuntament hauria de destinar més recursos a tots els temes socials, donada la situació econòmica actual i "perquè l'Ajuntament pot", va assegurar Sais.

El portaveu d'ERC també va criticar la política del govern en referència als treballadors. "En dos anys el govern ha fet desaparèixer 20 llocs de treball entre acomiadaments i amortitzacions de plaça", va afirmar Sais. El regidor independentista també va lamentar els nous acomiadaments a la llar d'infants. Sais va reconèixer que han caigut les inscripcions, com defensa l'alcalde, però creu que l'Ajuntament "té possibilitats per donar beques" i fer que no disminueixin tant les inscricions.

Finalment, Sais va criticar que com ja van denunciar l'any passat algunes partides són "insuficients" i no estan ben calculades. Va posar com exemple la partida d'enllumenat, que aquest any augmenta un 37%. I va afegir que creuen que hi ha partides "de cara a la galeria" com la redacció d'un projecte per construir un nou pavelló. Sais considera que són diners llençats, perquè s'ha de refer el pla general i encara no se sap on aniria ubicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook