El jutjat penal 3 de Girona va jutjar ahir una prostituta acusada de posar-se d'acord amb dos homes per robar a un turista a Lloret de Mar. El cas es remunta a la matinada del 4 de juliol del 2011 quan, segons la fiscalia, Nicoleta B. va oferir els seus serveis a un turista alemany. Plegats, van anar a un lavabo públic on havien de mantenir les relacions sexuals però llavors van arribar els dos lladres que van colpejar el turista i li van robar 1.500 euros. Segons la fiscal, es tracta d'un pla tramat pels lladres i la dona. L'acusada va assegurar al judici que no es va posar d'acord amb ningú i que mentre estava amb el client van arribar dos desconeguts que la van colpejar.

A la banqueta dels acusats només hi havia Nicoleta B. perquè la policia no va poder detenir els suposats lladres amb qui actuava. La fiscal va demanar 2 anys de presó per a la dona per un delicte de robatori amb violència i intimidació. També va demanar que pagués més de 2.130 euros a la víctima en concepte d'indemnització per les lesions que va patir i pels diners i el mòbil que li van robar.

El lletrat de la prostituta, Jordi Colomer, va demanar que l'absolguin perquè sosté que la dona no estava conxorxada amb els dos lladres i que va ser una víctima més. La dona va explicar que va acordar amb el turista mantenir relacions sexuals a canvi de 10 euros.

Segons va explicar l'acusada, quan van sortir del lavabo se'ls van apropar dos joves, a ella li van donar un cop al cap i van començar a colpejar el seu client. Un cop el van tenir estès a terra, li van robar el moneder amb 1.500 euros en efectiu i un telèfon mòbil de gama alta. Després del robatori, el turista va anar a reunir-se amb els seus amics i va alertar la policia. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, van portar el turista a l'hospital i mentre circulaven amb el vehicle, aquest va veure la dona i va dir als agents: "allà hi ha la dona del vestit blanc".

Segons van declarar els Mossos, en un primer moment la víctima va assegurar que l'havien robat dos homes mentre estava amb la prostituta però després va afegir que ella també hi havia participat.

La defensa va considerar que no hi havia cap prova que incriminés l'acusada, excepte la declaració que la víctima va fer als jutjats i que es contradiu amb la primera versió dels fets donada davant la policia. El cas va quedar vist per a sentència.