18 de juliol de 2013
18.07.2013

Campanya de reutilització i recollida de material escolar a Figueres

18.07.2013 | 09:25

L'Ajuntament de Figueres ha començat, aquesta setmana, una campanya per a la recollida i la reutilització de llibres de text i material escolar.
La iniciativa municipal neix amb l'objectiu de poder complementar les ajudes econòmiques que l'Ajuntament posa a disposició de les famílies per a l'adquisició de llibres de text. Així doncs, les famílies que disposin de llibres de text de cursos anteriors i els vulguin cedir gratuïtament, els podran portar al banc de llibres per tal que d'altres famílies amb dificultats econòmiques en puguin gaudir.

El regidor d'Educació, Josep Maria Godoy, explica que "el funcionament de recollida és senzill: només cal dirigir-se al Centre de Formació Integrat i fer el lliurament dels llibres". Els llibres però, hauran d'estar en un bon estat.

La campanya va més enllà dels llibres i també servirà per recollir material escolar com ara llapis, bolígraf, colors, estoigs, regles o calculadores, entre d'altres. Els llibres i material que pugui sobrar, servirà per augmentar el fons de llibres per a centres que ja han engegat el procés de reutilització.

Aquesta iniciativa se suma a altres campanyes existents de recollides de llibres engegades des de Càritas i Kasameu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema