Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de la Bisbal d'Empordà per tenir 506 plantes de marihuana en una casa de Púbol. Dissabte passat, una patrulla que feia tasques de prevenció de robatoris a la zona de Púbol i la Pera (Baix Empordà), van veure un home circulant amb bicicleta que tenia una actitud sospitosa. Per això, el van aturar, el van identificar i li van preguntar on anava. L'home, que té 37 anys i és de nacionalitat marroquina, va explicar que anava a una casa que hi havia molt a prop. Els agents el van acompanyar i, dins la casa, hi van trobar 506 plantes de marihuana en testos de plàstic. Els Mossos van detenir l'home per un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar cap a dos quarts d'1. L'immoble on el detingut hi tenia la plantació està en molt mal etat però la casa tenia un hort on hi havia els testos de plàstic amb les 506 plantes de marihuana.

L'home va quedar detingut com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública, perquè era l'encarregat de cuidar les plantes. A més, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar el propietari de la casa per saber si té relació amb els fets.

El detingut va passar a disposició judicial el 14 de juliol i va quedar en llibertat provisional.