20 de juliol de 2013
20.07.2013

La Fundació Cofares dóna productes bàsics a Nostra Senyora de Montserrat

20.07.2013 | 00:00
L´acte d´entrega del material per part de la Fundació Cofares.

La Fundació Cofares, que pertany a la cooperativa farmacèutica més gran del país, ha realitzat una donació de material a la Residència Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell. Aquesta donació estava formada per productes d'higiene, complements alimentaris, materials de cures sanitàries, aparells i altres elements imprescindibles per a les tasques que es realitzen al centre.
A l'acte de cessió del material a les responsables de la residència hi ha participat el patró i la gerent de la Fundació Cofares, Gaspar Linares i Beatriz Escuredo; el director comercial i el responsable de la demarcació de Girona, Eduard Buixeda i Antoni Albert; els farmacèutics Marta Grau i Antoni Medienta i la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Palafrugell, Margarita Mauri.
La fundació Cofares és una organització privada sense ànim de lucre que té els seus objectius orientats a la formació professional i empresarial dels farmacèutics, així com la implicació en obres socials mitjançant la col·laboració a ONG i enviaments d'ajuda humanitària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema