L'Ajuntament de Tossa de Mar no deixa atracar a la seva platja un dels creuers que fa la ruta des de Lloret fins a la seva localitat perquè no disposa del permís corresponent. Així ho va confirmar l'alcaldessa Gisela Saladich, que va explicar que la policia local va entregar fa pocs dies la documentació advertint els propietaris que no poden atracar fins que no tinguin el permís municipal.

Es tracta del mateix creuer que havia estat denunciat pels altres creuers de Lloret que fan la ruta perquè navegava sense el "despatx", que és el permís atorgat per capitania marítima conforme tot està en regla. Des de fa dies, però, el creuer ja hauria obtingut el "despatx".

Ara, però, el creuer té un altre entrebanc, ja que l'Ajuntament de Tossa de Mar no el deixa atracar a la platja del municipi perquè no té el permís corresponent. "La policia li ha entregat un document dient que no pot atracar si no ho demana, ja que el canal és municipal", va comentar l'alcaldessa. Saladich va explicar que en el moment que ho van saber van decidir que li ho notificarien. "No ve cada dia, ve esporàdicament. Sabíem que el cap de setmana vindria i el vam esperar per donar-li la carta", va explicar Saladich.

Ara, segons va explicar l'alcaldessa, ja se l'ha avisat i tenen previst fer-li un seguiment perquè no vagi incomplint i atracant a la platja. "Estarem a sobre, li farem un seguiment, i es prendran les mesures que calgui", va assegurar Saladich.

El que haurien de fer els responsables de l'embarcació, segons el consistori, és demanar el permís municipal i llavors, després de presentar tota la documentació de l'embarcació, se li donaria l'autorització.